SC Heerenveen bevestigt vertrek drietal

SC Heerenveen bevestigt vertrek drietal

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 maart 2013 – Gianni Zuiverloon, Matthew Amoah en Kenny Steppe vertrekken komende zomer zoals verwacht bij SC Heerenveen. Het aflopende contract van het drietal wordt niet verlengd, meldt de Friese club via de officiële kanalen.

Zuiverloon is voor dit seizoen gehuurd van Real Mallorca. Amoah werd afgelopen zomer overgenomen van het Turkse Mersin, maar kreeg amper speeltijd in het Abe Lenstra Stadion. Steppe kwam medio 2008 bij Heerenveen terecht, maar kreeg het evenmin voor elkaar een basisplaats af te dwingen.

Formeel zijn ook de verbintenissen van Daniël de Ridder, Arsenio Valpoort, Lukas Marecek, Doke Schmidt, Oussama Tannane en de beloften Jurjan Wouda en Youssef Fennich opgezegd. "Maar het opzeggen van deze arbeidsovereenkomsten betekent niet automatisch dat we definitief afscheid nemen van deze spelers. De club en spelers hebben zo samen de ruimte om de komende periode nog in gesprek te gaan over een nieuw contract", laat technisch directeur Johan Hansma weten.

Reacties

gerelateerd