Groep D: Turkije geeft het weg tegen Hongarije

26 maart 2013, 23:20   Bijgewerkt: 26 maart 2013, 23:29

Turkije lijkt het WK 2014 in Brazilië nu toch definitief uit zijn hoofd te moeten zetten. De Turken mochten na vrijdag weer hopen doordat ze zelf wonnen van Andorra, en Hongarije en Roemenië bovendien gelijkspeelden. Maar dinsdag verpestten ze het door in Istanbul tegen de Hongaren de winst uit handen te geven: 1-1.

Voor rust had Turkije het betere van het spel, maar was de beste kans voor Hongarije. De bezoekers raakten de lat. Goalgetter Burak Yilmaz zette het thuisland na ruim een uur, op aangeven van Arda Turan, op 1-0. Hongarije, met Tamas Kadar van Roda JC in de basis, kwam acht minuten later langszij via Daniel Bode.

Turkije heeft zeven punten en staat daarmee vierde in groep D. Het verschil met nummer twee Hongarije blijft vier punten. Roemenië staat derde met tien punten. Dat land verloor met 4-0 bij het nog foutloze Oranje (achttien punten).

Estland herstelde zich vier dagen na de 3-0 nederlaag bij het Nederlands elftal met een thuiszege op Andorra. Door goals van Henri Anier en Joel Lindpere werd het 2-0 in Tallinn. Estland staat met zes punten op plaats vijf, Andorra is nog puntloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen