Luijckx: "Moeten nog aantal punten pakken"

18 maart 2013, 10:23

In de winterstop leek NAC Breda af te stevenen op degradatie of in ieder geval een plek in de nacompetitie, maar in 2013 draait de ploeg ineens als een trein. Tegen Willem II (4-0) boekte de ploeg zondag al de vijfde zege van het kalenderjaar. Ineens lonkt zelfs het linkerrijtje, al wil verdediger Kees Luijckx daar niet te veel aan denken. Hij is vooral blij dat NAC uit de gevarenzone is, zegt hij op de site van zijn club.

"We zijn nog niet veilig, maar weten wel dat dit een goede stap is. De vier doelpunten zijn ook goed voor je doelsaldo. Je staat nu zes punten los van de nummer zestien, maar voor lijfsbehoud moeten we nog wel een aantal punten pakken", stelt hij.

De zege op buurman én aartsrivaal Willem II doet Luijckx goed. "Deze overwinning is in alle opzichten heel belangrijk en bovendien is hij heel mooi. We maken hier vier goals en we hebben geen kans weggegeven. Tuurlijk zijn er nog een hoop dingen voor verbetering vatbaar. Na de 2-0 leken we alle schroom van ons af te gooien. Het is ook niet gek dat je in zo'n wedstrijd zo speelt, de belangen waren heel erg groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen