Groninger Bakker tevreden over debuut in basis

18 maart 2013, 08:30

Nick Bakker is waarschijnlijk de enige speler van FC Groningen die met een trots gevoel terug zal blikken op de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De jonge verdediger maakte tegen de Tukkers zijn debuut in de basis. Hij kreeg vlak voor de aftrap, toen bleek dat Kees Kwakman niet fit genoeg was, te horen dat hij moest spelen.

Omdat hij zo kort voor de aftrap hoorde dat hij in de basis stond, had Bakker amper tijd om nerveus te worden. "Normaal gesproken bouw je de spanning op als je weet dat je in de basis staat, maar ik wist dat ik er klaar voor was. Er was inderdaad ook geen tijd meer om zenuwachtig te worden. Ik zag het als een mooie test om te laten zien dat ik het aankan", zegt de jonge centrumverdediger op de site van zijn club.

Bakker speelde een prima wedstrijd. "Over mijn eigen spel ben ik wel tevreden, maar doordat we hier met 3-0 verliezen, sta ik hier met een dubbel gevoel. Aan de ene kant is het mooi dat ik in Euroborg een hele wedstrijd op mijn eigen positie heb mogen spelen. Aan de andere kant verliezen we de wedstrijd en staan we met lege handen. Ik had voor de strafschop het idee dat de gelijkmaker in de lucht hing", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen