Fulham frustreert Tottenham, Chelsea profiteert

17 maart 2013, 18:55

In de strijd om een Champions League-ticket heeft Tottenham Hotspur dure punten laten liggen. Voor eigen publiek verloor de Europa League-kwartfinalist met 0-1 van stadgenoot Fulham. Uitgerekend Dimitar Berbatov, in het verleden jaren speler van Tottenham, maakte de winnende goal voor de ploeg van coach Martin Jol.

Door de nederlaag is Tottenham zijn derde plaats in de Premier League kwijt aan Chelsea, dat later op de avond met 2-0 van West Ham United won. Frank Lampard en Eden Hazard scoorden voor de uittredend Champions League-houder.

Bij Fulham stond voormalig FC Twente-vedette Bryan Ruiz in de basis. Voormalig Ajacieden Eyong Enoh en Urby Emanuelson vielen diep in de tweede helft in.

Onderin de competitie pakte Wigan Athletic drie dure punten. Thuis tegen Newcastle United werd het 2-1. De winnende goal werd in de slotfase gemaakt door oud-PSV'er Arouna Kone. Bij Wigan bleef Ronnie Stam op de bank, bij Newcastle overkwam Vurnon Anita hetzelfde. Ondanks de drie punten blijft Wigan nog wel onder de rode degradatiestreep. Het gat naar de veilige zeventiende plek bedraagt drie punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen