Real maakt twee keer achterstand ongedaan

Ger
16 maart 2013, 22:27

Real Madrid heeft het zaterdagavond verrassend lastig gehad met Real Mallorca. In de Spaanse hoofdstad nam de laagvlieger brutaal tot twee keer toe de leiding. Dankzij een doelpuntrijke tweede helft trok de thuisploeg alsnog aan het langste eind: 5-2.

Mallorca kwam na zes minuten op 0-1 door Emilio Nsue. Real maakte via Gonzalo Higuain snel gelijk, maar Alejandro Alfaro zette de bezoekers na twintig minuten toch weer op voorsprong. Na de pauze had de Koninklijke niet veel tijd nodig de achterstand ongedaan te maken. Binnen vijf minuten stelden Cristiano Ronaldo, Luka Modric en opnieuw Higuain en de zege veilig.

Real blijft tweede met een achterstand van tien punten op FC Barcelona, dat zondag nog in actie komt tegen Rayo Vallecano. Mallorca blijft op de achttiende plaats staan.