Engeland
2 – 0
Senegal

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Willem II mag weer hopen: "We leven nog"

Willem II mag weer hopen: "We leven nog"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 maart 2013 – Willem II deed zaterdag wat het moest doen om kans te houden op handhaving. De hekkensluiter won de thuiswedstrijd tegen concurrent VVV Venlo met 1-0, door een laat doelpunt van Danny Guyt. Hierdoor verkleint het de achterstand op de ploeg uit Limburg tot vijf punten. Die marge valt te overzien, zegt Guyt op de site van zijn club.

"We zouden het misschien niet hebben uitgesproken, maar als we niet hadden gewonnen van VVV, was het voor ons over geweest. Deze zege brengt de hoop op de zeventiende plek terug. We leven nog." Guyt gelooft in de kansen van zijn club. "Er zijn nog acht duels te spelen en vierentwintig punten te halen. Die gaan wij niet allemaal pakken, maar VVV óók niet. Eén zege erbij en we zetten VVV onder grote druk."

Het liefst behaalt Willem II die eerste zege al komend weekend, als het tegen rivaal NAC Breda speelt. Dat kan, denkt Guyt. "Na de winterstop spelen zij goed voetbal, maar het is een derby waarin alles mogelijk is. In de thuiswedstrijd hadden we al van NAC moeten winnen, maar helaas werd het toen gelijk. Wie weet is het zondag, als we weer gesteund worden door veel Tilburgse fans, wél mogelijk om te winnen." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd