Deense bond schorst dronken spookrijder Bendtner

4 maart 2013, 18:08

Een nachtje doorzakken is Nicklas Bendtner duur komen te staan. De spits is door de Deense voetbalbond voor zes maanden geschorst, nadat hij afgelopen weekend betrapt werd toen hij met alcohol achter het stuur zat en tegen het verkeer in reed.

De Deense voetbalbond wil Bendtner na deze actie voorlopig niet in de nationale ploeg. "We willen dat Nicklas de komende zes maanden na gaan denken over zijn toekomst", stelt de bond. "Spelers mogen in hun vrije tijd veel doen, maar er zijn bepaalde regels waaraan spelers die ons land vertegenwoordigen moeten voldoen."

De 25-jarige Bendtner is dit seizoen door Arsenal verhuurd aan Juventus. Zelf liet de aanvaller zondag via Twitter al weten spijt te hebben van zijn merkwaardige actie. "Beste vrienden, ik ben vannacht aangehouden door de politie. Het ging om een lichte overtreding van de alcohollimiet. Het was rustig op de weg, maar ik wil mijn excuses aanbieden voor wat ik heb gedaan. Het spijt me enorm. Het is niet oké om te drinken en vervolgens te gaan rijden. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid op me."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen