Groninger Van Nieff ondanks verlies trots op debuut

4 maart 2013, 09:57

FC Groningen beleefde zondag op bezoek bij Roda JC Kerkrade een middag om heel snel te vergeten (4-1), maar voor Yoell van Nieff ligt dat iets anders. De 19-jarige linkervleugelverdediger maakte als basisspeler zijn debuut in het betaald voetbal.

Voor Van Nieff zal het duel in Kerkrade, ondanks het teleurstellende resultaat, dus altijd bijzonder blijven. "Ik heb een dubbel gevoel over mijn debuut. Het resultaat van de wedstrijd was natuurlijk teleurstellend. Maar ik ben er wel trots op dat ik mijn debuut heb mogen maken", zegt de jonge verdediger op de website van zijn club.

Van Nieff genoot met volle teugen van zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie. "Het begon al bij de warming-up. Normaal bekijk je dat vanaf de kant. En nu stond ik er middenin. Dat bracht nog meer spanning met zich mee. Zeker als je dan echt op het veld staat. Maar toen het fluitje eenmaal ging, viel de spanning vanzelf van me af."

Zijn spel had Van Nieff zich iets anders voorgesteld, geeft hij toe. "Dat komt natuurlijk ook omdat we hebben verloren. Het was voor mij ook een moeilijke wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen