Koeman tevreden met superieur Feyenoord

3 maart 2013, 15:25

Trainer Ronald Koeman van Feyenoord kon na afloop van de ruime zege op NEC (3-0) niet anders dan tevreden zijn. Met name voor rust speelde zijn ploeg prima. "We waren toen superieur", stelde hij vast.

Feyenoord deed in Nijmegen precies wat Koeman voor ogen had: "We speelden goed voetbal met goed positiespel en veel dreiging. Het was een prima overwinning. Ik vind het echt zeer knap van dit team. Dit spel geeft vertrouwen." Zelfs toen NEC na rust alles op de aanval gooide, bleven de Rotterdammers overeind. "Ze waren dreigender, maar desondanks hebben zij maar één of twee kansjes gecreëerd."

Feyenoord staat door de zege op drie punten van koploper PSV en één punt achter Ajax. Koeman gaf toe dat zijn ploeg om de titel speelt, maar haalde ook weer direct de kampioensdruk bij zijn elftal weg. "We zijn niet minder dan de ploegen boven ons, maar ik denk dat bij die twee teams de druk hoger is. Met name bij PSV is dat logisch. Dick Advocaat en Mark van Bommel zijn teruggekomen om kampioen te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen