Theo Janssen: "Gaat een rare dag worden"

Ger
1 maart 2013, 08:59

Theo Janssen treurt om de dood van Theo Bos. De middenvelder is evenals de oud-speler en trainer een kind van de Arnhemse club. Bij Bos werd begin vorig jaar alvleesklierkanker geconstateerd. Hij is 47 jaar geworden.

"Ik hoorde het gisteravond. Ik zou vandaag eigenlijk nog bij hem op bezoek gaan", reageert Janssen op 3FM op het overlijden van Bos. "Ik wist van zijn familie dat het niet meer zo lang zou duren. Het is een hele heftige ziekte. Het is knap dat hij het nog zo lang heeft volgehouden. Maar op het laatst ging hij heel vlug achteruit."

Vitesse komt vanavond voor eigen publiek in actie tegen FC Utrecht. "Het zal een hele rare dag worden, maar ik denk dat Theo gewild zou hebben dat de wedstrijd gewoon doorgaat", zegt Janssen. "De club zal ongetwijfeld aandacht besteden aan zijn dood."

De middenvelder verschijnt zelf niet binnen de lijnen tijdens het competitieduel. Hij zit namelijk zijn laatste wedstrijd schorsing uit. "Daar ben ik nu wel blij mee. Ik zou er met mijn gedachten toch niet bij zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen