Stuntend Zulte-Waregem wil niet aan titel denken

28 februari 2013, 11:44

Supporters van Zulte-Waregem beleven hoogtijdagen. De club maakte sowieso al een ongekend goed seizoen door, maar door de overwinning van woensdag bij koploper Anderlecht (0-1) lijkt zelfs de landstitel te lonken. De achterstand op de ploeg uit Brussel, die één wedstrijd meer speelde, bedraagt slechts zes punten. Die marge wordt bovendien gehalveerd als over enkele weken de play-offs beginnen.

Zulte-Waregem kampioen van België, het is iets waar Franck Berrier nog niet aan wil denken. De spits, matchwinner tegen Anderlecht, vindt het belangrijk dat zijn team beide voeten op de grond houdt. "Over de titel spreken we niet", zegt hij in het Belgische Sportwereld. "Wij willen nu zoveel mogelijk punten sprokkelen en die tweede plaat verstevigen. In de play-offs is een top drie voor Zulte-Waregem het doel."

Het verschil in kwaliteit tussen Anderlecht en Zulte Waregem is, ondanks het resultaat van woensdag, volgens Berrier wel degelijk groot. "Anderlecht is de beste ploeg van het land. Ze hebben zoveel individuele kwaliteiten dat ze op elk mogelijk moment het verschil kunnen maken. Wij moeten het daarentegen hebben van ons team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen