Benitez: "Na dit seizoen ben ik weer weg"

28 februari 2013, 08:33

Wat iedereen eigenlijk al wist, wordt nu ook door de hoofdrolspeler zelf bevestigd: Rafael Benitez is bezig aan zijn laatste maanden bij Chelsea. De interim-opvolger van de ontslagen Roberto di Matteo moet in de zomer plaatsmaken voor iemand anders, zo liet hij na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Middlesbrough weten bij de BBC.

Benitez reageerde met zijn uitlatingen op het gedrag van Chelsea-supporters, die hem nog altijd zeer kritisch benaderen. Dat is nergens voor nodig, stelt de Spanjaard. "De fans helpen ons niet. Maar om mij hoeven ze zich geen zorgen te maken, ik ben na dit seizoen gewoon weer weg. De supporters zouden het team moeten steunen, maar een deel verdoet zijn tijd met het maken van kritische liedjes en spandoeken."

Zelf ligt Benitez niet wakker van kritiek van Chelsea-fans op hem. "Ik ben al 26 jaar trainer en heb alles gewonnen: de Champions League, het WK voor clubs, de FA Cup, Spaanse landstitel en Italiaanse beker. Zo'n beetje alles wat je in clubverband kan winnen. Ik doe gewoon mijn werk en wil iedere wedstrijd met Chelsea winnen."

Met de Nederlander Nathan Aké in de basis won Chelsea woensdag in de FA Cup met 2-0 van Middlesbrough. De voormalig Feyenoorder speelde de hele wedstrijd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen