Laudrup geflatteerd door link met Real Madrid

Laudrup geflatteerd door link met Real Madrid

25 februari 2013 – Het succes van Swansea City heeft Michael Laudrup nog populairder gemaakt. De Deense trainer wordt in Spanje zelfs gelinkt aan Real Madrid. Hoewel de voormalig speler van De Koninklijke daar trots op is, wil hij graag zijn contract uitdienen bij The Swans.

De Spaanse krant AS vroeg haar lezers wie de beste potentiële opvolger is van José Mourinho, wiens toekomst nog altijd onduidelijk is. Laudrup won de poll met overmacht: 78 procent van de stemmen. "Ik ben daar wel trots op, omdat er zo'n veertig duizend keer is gestemd en grote namen als Rafael Benitez en Carlo Ancelotti ook in het rijtje stonden. Daar ben ik de stemmers dankbaar voor", zegt Laudrup tegen Sky Sports.

Laudrup won zondag met Swansea City de League Cup, de eerste grote prijs voor de club in meer dan honderd jaar. De voormalig vleugelflitser benadrukt niet weg te willen. "Ik heb de intentie om hier te blijven en mijn contract van een jaar uit te dienen. Meer kan ik er ook niet over zeggen. Er zijn altijd geruchten en dit keer zijn het positieve verhalen over mij."

Laudrup speelde tussen 1994 en 1996 voor Real Madrid. Daarvoor kwam de Deen, die later ook nog bij Ajax speelde, lange tijd uit voor FC Barcelona.

gerelateerd