Maher had spreekkoren niet verwacht in Kuip

Ger
12 februari 2013, 08:38

Adam Maher had niet verwacht dat fans van Feyenoord zich schuldig zouden maken aan spreekkoren over zijn Marokkaanse afkomst. Dat gebeurde afgelopen zondag tijdens het duel tussen de Rotterdamse club en AZ.

Een deel van het publiek zong 'er staat een schaap op het veld'. "De scheidsrechter (Bas Nijhuis, red.) kwam naar me toe en zei tegen me: 'Laat het maar even, ik spreek je er na de wedstrijd over'. Daar was ik het mee eens", zegt Maher in het AD. "Ik wilde sowieso wel gewoon doorspelen. Overigens kwam hij er na de wedstrijd niet meer op terug."

De jonge Oranje-international had de spreekkoren niet verwacht bij Feyenoord. "Want dat is een topclub met topsupporters. Van zo'n club verwacht je zoiets niet. Ik kan hier weinig respect voor opbrengen. Het zegt vooral wat over die mensen, ik voelde me echt totaal niet aangesproken."

AZ kreeg onlangs bij FC Den Bosch al te maken met oerwoudgeluiden. Maher sluit zich aan bij de woorden die ploeggenoot Jozy Altidore na het bekerduel sprak. "Wat Jozy zei na die wedstrijd, daar sta ik achter. Ik bid voor die supporters, ik ben beter opgevoed dan zij. Ik sta er ook boven. Zonder respect geen voetbal, wat mij betreft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen