Bekritiseerde Zeefuik haalt gram vanaf elf meter

Ger
11 februari 2013, 08:35   Bijgewerkt: 11 februari 2013, 09:06

Género Zeefuik voelde de afgelopen speelronde in de Eredivisie een last van zijn schouders vallen. De spits hielp FC Groningen met twee treffers aan de overwinning in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-1). Daarmee haalde de jeugdinternational eindelijk weer eens op positieve wijze het nieuws.

"Twee keer scoren, dat voelt lekker", zegt Zeefuik tegen FCUpdate.nl. De spits had eerder in de competitie nog maar één keer het net gevonden, waardoor veel supporters hem al het stempel 'miskoop' hadden gegeven. "Ik heb dit seizoen inderdaad veel kritiek gehad, dus bij een gemiste penalty zouden de negatieve geluiden nog nadrukkelijker te horen zijn geweest", beseft Zeefuik. "Maar ik schoot de bal goed binnen."

Hoewel Zeefuik zich beide keren onverstoorbaar toonde vanaf elf meter, omschrijft hij zichzelf niet als een penaltyspecialist. "Bij Jong Oranje heb ik weliswaar ook penalty's genomen, maar daar staat Leroy Fer eigenlijk bovenaan het lijstje. Hij was echter zo aardig om mij een paar strafschoppen te gunnen. Als je dan toch achter de bal staat, kun je maar beter ook scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen