Koeman ziet Feyenoord nog steeds groeien

Ger
10 februari 2013, 19:34

Feyenoord was zondag in de eigen Kuip met 3-1 te sterk voor AZ. Trainer Ronald Koeman toonde zich na afloop verrast dat de Rotterdamse club inmiddels op slechts drie punten van de koppositie staat.

"Dat verbaast me, want er zijn ploegen met meer kwaliteit dan wij hebben. Anderzijds is het feit dat we bovenin meedoen een groot compliment voor deze ploeg", aldus Koeman op de website van Feyenoord. De overwinning kreeg zondag gestalte nadat AZ-verdediger Nick Viergever met rood moest vertrekken. Koeman: "Vanaf de kant leek het wat zwaar bestraft, maar vanaf dat moment hebben we bijna alles goed gedaan. Dat geeft aan dat het elftal alleen maar beter wordt."

De oud-international had vooral genoten van het optreden van Jean-Paul Boëtius. "Het is heel knap wat hij op achttienjarige leeftijd laat zien. Met name in zijn rendement is nog veel winst te boeken, maar daardoor is het positief om te zien hoe hij vandaag een fantastische goal maakte en een assist gaf. Dat hij wekelijks dit niveau vasthoudt is een groot compliment aan hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen