Enoh: "Altijd van Premier League gedroomd"

8 februari 2013, 19:20   Bijgewerkt: 8 februari 2013, 20:50

Eyong Enoh is blij dat Martin Jol, zijn voormalige trainer bij Ajax, hem op de laatste dag van de winterse transfermarkt naar Fulham heeft gehaald. De Kameroense middenvelder (26) verhuisde op huurbasis naar de Londense club.

"Ik heb er altijd van gedroomd in de Engelse Premier League te spelen, waarin Fulham één van de topclubs is", overdrijft Enoh enigszins op de website van zijn nieuwe club. "De Premier League is 's werelds best bekeken competitie en er lopen hier spelers van wereldklasse rond. Iedereen wil in Engeland spelen."

Jol omschreef Enoh onlangs als een 'krijger'. "Ja, dat ben ik inderdaad", beaamt hij. "Ik hou van ballen veroveren, strijden voor het team en mijn ploeggenoten op sleeptouw nemen. De manager kent mij erg goed. Ik wil Fulham aan veel zeges en een zo hoog mogelijke eindklassering helpen. Daar zal ik alles aan doen."

Enoh is zaterdag nog niet van de partij in de uitwedstrijd tegen Norwich City. Hij verwacht pas over één of twee weken wedstrijdfit te zijn voor zijn nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen