Stewart: "Handelswijze van PSV beetje raar"

Stewart: "Handelswijze van PSV beetje raar"

1 februari 2013 – Technisch directeur Earnest Stewart van AZ is niet te spreken over de manier waarop PSV afgelopen maand Adam Maher uit Alkmaar probeerde weg te plukken. De koploper van de Eredivisie ondernam zelfs vlak voor het sluiten van de transferdeadline nog een laatste poging, maar een akkoord bleef uiteindelijk achterwege.

"Eind november kwam er een telefoontje van PSV, maar een schriftelijk bod bleef continu uit. Donderdagavond kwam er opeens nog een telefoontje vanuit Eindhoven omdat ze een ultieme poging wilden wagen, maar ook daarna is er geen schriftelijk bod bij ons binnengekomen", zegt Stewart op de website van AZ. "Al tijdens het telefoongesprek hebben we echter geantwoord dat hun genoemde bedrag onbespreekbaar was."

"Wij vinden het een beetje raar dat alles zo op het laatste moment nog moest gebeuren, een paar uur voor de deadline. Meteen na ons laatste contact met PSV heb ik Adams zaakwaarnemer Sigi Lens op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen. Zoals ik het kon horen waren zij het met ons standpunt eens."

"Wij hebben duidelijk en open gecommuniceerd. Afgelopen zaterdag hebben we nog een goed gesprek gehad met Adam, zijn zaakwaarnemer en zijn ouders. Er was begrip voor ieders situatie. Adam blijft sowieso nog een halfjaar bij AZ. Hij heeft aangegeven alles te willen geven voor onze club", besluit de Amerikaan.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 9 juli 2020

  2. woensdag 8 juli 2020

  3. dinsdag 7 juli 2020