Lens: "Misschien waren de tickets te prijzig"

31 januari 2013, 00:00   Bijgewerkt: 30 januari 2013, 23:35

Wat vooral zal blijven hangen van de bekerwedstrijd tussen PSV en Feyenoord, was de karige opkomst. Slechts 15.000 mensen hadden de moeite genomen om een kaartje te kopen, wat leidde tot een half leeg Philips Stadion en een treurige ambiance.

De KNVB Beker leeft niet in Eindhoven, luidt de conclusie na de tegenvallende kaartverkoop. Maar niet alleen de supporters, ook de spelers van PSV lijken nog niet warm te lopen voor het toernooi. Ook het feit dat PSV nu in de halve finale staat, is nog geen reden om de polonaise te lopen. "Of de beker nu misschien gaat leven? Ach. Het kampioenschap leeft meer, ook in de selectie", geeft aanvaller Jeremain Lens toe.

"Maar goed, de beker is natuurlijk een prijs. Dus die willen we winnen", haast de international zich meteen te zeggen. Lens voegt er aan toe dat hij eigenlijk wel begrijpt dat het stadion zo slecht gevuld was. "Misschien waren de tickets voor deze wedstrijd iets te prijzig. Of de fans die thuis gebleven zijn, iets gemist hebben? Nou, niet als ze Eredivisie Live hebben. Dan hebben ze thuis alsnog een mooie wedstrijd gezien."

PSV won in Eindhoven uiteindelijk met 2-1 van Feyenoord. Mark van Bommel maakte in de slotfase het winnende doelpunt voor PSV, dat over de hele wedstrijd gezien het betere van het spel had en dus meer recht had op de overwinning dan de bezoekers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen