Norwich City huurt MLS-ster Kei Kamara

Norwich City huurt MLS-ster Kei Kamara

30 januari 2013 – Norwich City heeft de selectie versterkt met Kei Kamara. De aanvaller uit Sierra Leone komt op huurbasis over van Sporting Kansas City, dat actief is in de Amerikaanse Major League Soccer.

"Ik ben verheugd dat we Kei naar onze club hebben kunnen halen", aldus manager Chris Hughton via de officiële website. "Hij is één van de beste spelers die de laatste seizoenen in de MLS actief is. Het moge duidelijk zijn dat het een grote stap is naar de Premier League, maar het is zowel voor de club als voor hem zelf een uitdaging om zijn verblijf in Engeland tot een succes te maken. Met Kei erbij hebben we weer wat extra opties voorin."

De 28-jarige Kei moet nog wel een werkvergunning krijgen voor hij in de Premier League aan de slag kan. Kei maakte in 2009 de overstap naar Kansas City en maakte voor die ploeg 31 doelpunten in 98 wedstrijden. Hij moet Norwich uit de gevarenzone brengen. De ploeg verloor vijf van haar zes laatste duels en werd bovendien afgelopen week uitgeschakeld in de FA Cup.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 juli 2020

  2. vrijdag 3 juli 2020

  3. donderdag 2 juli 2020