Huurling Hofs maakt seizoen af in Tilburg

30 januari 2013, 17:45   Bijgewerkt: 30 januari 2013, 18:13

Willem II krijgt de komende zes maanden de beschikking over Nicky Hofs. De middenvelder maakt op huurbasis de overstap van Vitesse, waar hij overbodig is. De enkelvoudig international meldt zich donderdag in Tilburg en zal dan meteen aansluiten bij zijn nieuwe ploeg.

Trainer Jurgen Streppel is in de wolken met zijn nieuwe aanwinst. "We zijn heel blij met Nicky. Hij is echt een meerwaarde voor ons. Hij weet als geen ander spelers in stelling te brengen en is zelf jaarlijks ook altijd goed voor een paar doelpunten", aldus de oefenmeester tegen Voetbal International.

"Daarbij is hij een jongen met gif. Zo iemand kunnen we goed gebruiken bij Willem II. Hij heeft de ideale leeftijd, 29 jaar. Ik denk dat we heel veel profijt gaan hebben van zijn komst. Het aantrekken van Hofs is voor ons echt een buitenkansje."

Hofs maakte in 2001 zijn professionele debuut namens Vitesse. In 2004 maakte hij de overstap naar Feyenoord, waarna hij, na een éénjarig buitenlands avontuur bij AEL Limassol in Cyprus, in 2011 terugkeerde bij in Arnhem. Zijn contract bij Vitesse loopt komende zomer af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen