Everton wil in Nederland blijven spelen

27 januari 2013, 09:14

Everton Ramos da Silva heeft nog tot het eind van het seizoen een contract bij Heracles en wil na zijn dienstverband bij de club uit Almelo graag in Nederland blijven. Eerder was Heracles het al eens met een Turkse club, maar Everton zelf zag het niet zitten.

Het Turkse Elazigspor had de Braziliaan graag overgenomen. “Maar die club staat bij de onderste clubs op de ranglijst en ik wil niet strijden tegen degradatie”, vertelde Everton aan De Telegraaf. “Op dit moment speel ik bij een club die strijdt om play-offs, dus ik vond dat geen sportieve verbetering.”

Everton hoopt na dit seizoen in Nederland te kunnen blijven. “Ik hoop op een Nederlandse club. Het bevalt mijn gezin en mij hier dermate goed, dat ik hier graag wil blijven. Op dit moment is er, voor zover ik weet, nog geen interesse vanuit Nederland. Als dat er niet komt, is een terugkeer naar Brazilië een optie. Daar zijn wel wat clubs geïnteresseerd in me, vertelde mijn zaakwaarnemer. Maar zolang niets concreet is, hoef ik het niet te weten. Ik richt me op Heracles. Ik heb ook tegen mijn zaakwaarnemer: 'Als jij je werk doet, doe ik het mijne.' Ik wil het seizoen met Heracles gewoon goed afsluiten.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen