Aissati lijdt bekernederlaag met Antalyaspor

24 januari 2013, 21:27

Ismail Aissati heeft donderdagavond met Antalyaspor een nederlaag geleden in de Turkse beker. Eskisehirspor, dat lang met tien man speelde, was voor eigen publiek met 2-1 te sterk voor de zuidkustbewoners.

De avond begon goed voor Antalyaspor. Eskisehirspor-speler Rodrigo Tello kreeg al in de derde minuut rood. Vlak voor rust profiteerden de bezoekers van de numerieke meerderheid met een doelpunt van Ugur Inceman. In het tweede bedrijf kantelde het Eskisehirspor-tiental de score door twee goals van Erkan Zengin.

Trabzonspor versloeg Mersin met 3-0 en is zo goed als zeker van een plek in de halve finale. De zesvoudig landskampioen gaat met twaalf punten uit vier duels fier aan de leiding in groep B. Antalyaspor en Eskisehirspor lijken om de tweede plaats te moeten strijden. Beide teams hebben zes punten, Mersin is nog puntloos.