Stekelenburg: "Nooit uitleg van Zeman gehad"

24 januari 2013, 16:53

Maarten Stekelenburg stond woensdag, in de bekerwedstrijd tegen Inter (2-1 winst), voor het eerst sinds anderhalve maand weer in het doel bij AS Roma. De Nederlandse keeper moest de laatste weken Mauro Goicoechea voor zich dulden. Waarom weet de voormalige Ajacied eigenlijk ook niet.

"De trainer (Zdenek Zeman, red.) heeft geen enkele maal met mij gesproken", zegt Stekelenburg op de website van Sport-Promotion, dat zijn management voert. "Dus uitleg waarom ik niet meer eerste keeper ben, heb ik nooit gehad. Nee, ik ben nooit naar hem toe gegaan. Je kunt aan zo'n situatie toch niets veranderen. Het maakt het trouwens wel lastig: als de trainer niks zegt, weet je ook niet aan welke onderdelen je eventueel harder moet gaan werken. Ik vind dat het van zijn kant moet komen. Overigens vond ik het al wel een beetje onnodig dat Goicoechea in augustus 2012 naar Roma werd gehaald. Met Lobont en mij had Roma al twee goede keepers, dus waarom moest er nog een derde komen?"

Stekelenburg hoopt snel weer eerste keus te worden. "Ik ben ooit keeper geworden om te keepen en niet om op de bank te zitten. Zo langzamerhand moet ik ook een beetje aan het WK gaan denken. Maar gezien de situatie van de afgelopen weken verwacht ik niet dat ik komend weekend in de competitie ook weer in het doel sta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen