AZ ziet Overtoom niet als vervanger Maher

Ger
24 januari 2013, 08:33

AZ bereikte woensdag met Heracles Almelo een akkoord over de transfer van Willie Overtoom. De komst van de aanvallende middenvelder staat volgens de Alkmaarse club echter los van de belangstelling van PSV voor Adam Maher. Ook Overtoom zelf denkt niet dat hij de vervanger is van de Oranje-international.

"Die indruk heb ik niet gekregen bij de gesprekken die ik heb gevoerd. Op zichzelf is dat een logische gedachte, maar volgens mij gaan ze er bij AZ gewoon van uit dat hij blijft en dat we straks samen op het middenveld kunnen spelen", laat Overtoom weten in het AD. Voor de international van Kameroen, die aan het einde van dit seizoen transfervrij zou zijn, betekent het een terugkeer bij de club waar hij de jeugdopleiding doorliep. "Daarom zal het ook wel een beetje voelen als thuiskomen. Ik zal er veel bekende gezichten tegenkomen."

Overigens had AZ zich aanvankelijk willen versterken met een ploeggenoot van Overtoom. "De onderhandelingen met Marko Vejinovic liepen echter in een eerder stadium al spaak", zegt Stewart. "Maar je moet Willie zeker niet zien als een tweede keuze voor ons."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen