Labyad scoort bij spaarzame zege Sporting

13 januari 2013, 21:14

Sporting Lissabon heeft zondag weer eens een competitiewedstrijd weten te winnen. De Portugese topclub, waar trainer Jesualdo Ferreira voor het eerst in competitieverband op de bank zat, won het uitduel met Olhanense met 2-0. Voormalig PSV'er Zakaria Labyad maakte het openingsdoelpunt.

Labyad opende al in de derde minuut de score, op aangeven van Diego Capel. Na rust was de Marokkaan opnieuw belangrijk. De 19-jarige aanvaller gaf de assist op Adrien Silva, die het tweede doelpunt maakte. Ook Khalid Boulahrouz en Ricky van Wolfswinkel stonden aan de aftrap namens de ploeg uit Lissabon.

Dankzij de overwinning, pas de derde van het seizoen, stijgt Sporting Lissabon naar de achtste plek in de Liga Sagres.