Anderlecht stuurt dokter naar 'zieke' Biglia

11 januari 2013, 09:13

Lucas Biglia krijgt in Argentinië bezoek van een dokter van Anderlecht. De arts moet bekijken of de middenvelder inderdaad ziek is, zoals hij beweert. Wegens ziekte kwam Biglia niet opdagen voor het trainingskamp van zijn club in Turkije.

Herman Van Holsbeeck, de manager van Anderlecht, ziet geen andere optie dan om een dokter naar Argentinië te sturen. "De entourage van Biglia heeft ons laten weten dat Lucas ziek is en het voor hem onmogelijk is om af te reizen naar Turkije. Daarom hebben wij een dokter gestuurd richting Argentinië. We willen geen conflict met onze aanvoerder. We hebben ons ingedekt tegen bepaalde acties van de speler", zegt Van Holsbeeck, die zegt nog wel te geloven in de 'goede bedoelingen' van Biglia.

"De club staat open voor dialoog, maar een contract blijft een contract en wij zullen geen duimbreed toegeven op de gemaakte afspraken", zegt Van Holsbeeck, die  beseft dat Biglia op deze manier mogelijk een transfer af wil dwingen. "Biglia heeft zijn contract met het volle verstand getekend. Een speler heeft rechten en plichten tegenover de club en zijn fans, maar voorlopig krijgt hij het voordeel van de twijfel."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen