Boze Overtoom snapt niets van rol als reserve

9 januari 2013, 08:05

De liefde tussen Willie Overtoom en Heracles Almelo is flink bekoeld. De middenvelder heeft van coach Peter Bosz te horen gekregen dat hij tot 1 februari niet hoeft te rekenen op een basisplaats, met het oog op een mogelijke transfer. Maar Overtoom wil deze maand helemaal niet vertrekken, zegt hij in De Telegraaf.

"Ik ben hier teleurgesteld en boos over. Ik had dit niet verwacht van een ’familieclub’ als Heracles", moppert de 26-jarige Kameroener. Overtoom lijkt de rekening te betalen voor het feit dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen. "En dat zou ik heel onterecht vinden. Heracles en ik hebben bij ons volle bewustzijn een contract tot de zomer van 2013 getekend. De trainer heeft me gezegd dat ik tot 1 februari niet in de basis sta, omdat de kans groot is dat ik deze winter vertrek. Maar ik vraag me af waarop dat is gebaseerd. Ik heb geen transferverzoek ingediend bij de club en mijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht geen opdracht gegeven een nieuwe club te zoeken."

Overtoom is vooral boos op de clubleiding. "Het bestuur weet dat ik in al die jaren nooit negatief ben geweest over Heracles. Dat men mij dan op deze manier onder druk probeert te zetten in plaats van eerlijk te zeggen dat ze liever willen dat ik nu wegga, daar ben ik het meest teleurgesteld over. Zij kiezen nu voor zichzelf. Dan zal ik ook moeten kijken wat nu het beste voor mezelf is", aldus de kleine middenvelder.

Alleen als Heracles Almelo Overtoom deze maand verkoopt, kan het nog een kleine transfersom voor hem krijgen. In de zomer kan hij transfervrij de deur uit lopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen