Lugano en Nenê azen op vertrek bij PSG

30 december 2012, 20:57

De Uruguayaan Diego Lugano hoopt zijn club Paris Saint-Germain op korte termijn te verlaten. "Frankrijk is voor mij klaar. Ik heb nog een contract voor 1,5 jaar, maar gezien mijn situatie is het het beste om naar een nieuwe club te zoeken", aldus Lugano in de Uruguayaanse krant El Pais.

Lugano is aanvoerder van zijn land en speelde dit seizoen nog geen minuut voor zijn ploeg. De 32-jarige verdediger kwam in de zomer van 2011 over van Fenerbahçe, vlak nadat PSG was overgenomen door een steenrijke sjeik. Lugano heeft onder anderen oud-PSV'er Alex, Thiago Silva en Mamadou Sakho voor zich in de pikorde.

Ook de Braziliaanse aanvaller Nenê lijkt de club van Gregory van der Wiel te verlaten. De 32-jarige spits heeft van technisch directeur Leonardo toestemming gekregen om met andere clubs te spreken. Nenê wil graag terug naar eigen land. "Ik heb ook aanbiedingen van verschillende Europese clubs, maar mijn prioriteit is om naar huis te gaan", zei hij tegen het Braziliaanse Lance. Zijn oude club Santos is de belangrijkste gegadigde om de aanvaller binnen te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen