Frankrijk
2 – 0
Nederland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sneijder: "Achteraf is het niet zo heftig geweest"

Sneijder: "Achteraf is het niet zo heftig geweest"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 december 2012 – Wesley Sneijder laat er geen twijfel over bestaan: wat hem betreft, komt er komende maand een einde aan zijn periode bij Inter. De spelmaker leeft al enige tijd in onmin met de technische leiding en wil weg, ook met het oog op Oranje. In een interview met De Telegraaf praat hij over zijn situatie én het mislukte EK in Polen en Oekraïne.

Inter doet de laatste tijd geen beroep meer op Sneijder, omdat de middenvelder (28) weigert in te stemmen met een nieuw, verlaagd contract. "Het is wel duidelijk dat het voor alle partijen het beste is dat ik deze winter een mooie transfer maak. En anders? Dan blijf ik. Ik heb na dit seizoen nog een contract tot medio 2015", zegt Sneijder.

Sneijder heeft regelmatig contact met bondscoach Louis van Gaal over zijn situatie, erkent hij. De middenvelder werd dit jaar, door Van Gaal, aangewezen als aanvoerder van Oranje. Aan hem de taak om de komende jaren de smaak van het mislukte EK weg te spoelen. Al was alles op het EK minder slecht dan nu beweerd wordt, vindt Sneijder. "Na het EK kreeg een aantal spelers de zwartepiet toegespeeld. Jongens die naar de pers zouden hebben gelekt en spelers, die als sfeerverziekers werden neergezet. Soms leek het misschien zo, ook voor ons, maar achteraf is het allemaal niet zo heftig geweest. Maar je verliest, verliest en verliest. Dan wordt elke kleine irritatie een grote. Als je met 23 man naar een toernooi gaat, spelen er altijd zaken." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd