Ontevreden Swinkels denkt alweer aan vertrek

27 december 2012, 17:35

Het avontuur van Arjan Swinkels bij Lierse SK lijkt uit te draaien op een deceptie. De voormalig aanvoerder van Willem II miste de eerste maanden van het seizoen door een blessure en toen hij eenmaal fit was, speelde hij twee slechte wedstrijden. Daarna heeft hij geen kans meer gehad, moppert Swinkels in Het Nieuwsblad.

Swinkels kwam voor het laatst in actie tegen KV Mechelen, eind oktober. Lierse verloor dat duel met 3-0, volgens de verdediger omdat zijn club een 'collectieve off-day' had. "Ik verdween na die derby uit de ploeg en kreeg geen kansen meer", zegt hij.

De 28-jarige verdediger baalt als een stekker van zijn rol als reserve bij de huidige nummer vijftien van België. "Dat ik ontevreden ben over mijn situatie, is een understatement. Kijk. Ik was zes jaar lang onbetwiste basisspeler bij Willem II. Dat wil toch wat zeggen. Het is toch normaal dat ik wil spelen. Iedere voetballer wil dat toch."

Swinkels denkt hardop na over een vertrek bij Lierse SK. "Ik weet niet wat er na de winterstop zal gebeuren. Elke speler krijgt een evaluatie. Ik wacht af. Maar ik vertel je geen geheim dat ik smacht naar speelminuten. Hier of elders. Ik blijf hard werken op training en hoop dat ik me als nog in de gratie kan spelen van de technische staf. Want deze situatie is op zijn zachtst gezegd, allesbehalve leuk. Het irriteert me."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen