De Ridder twijfelt over toekomst bij Southampton

Ger
27 december 2012, 14:38

Steve De Ridder maakte afgelopen zaterdag zijn langverwachte debuut in de Premier League. De aanvaller van Southampton deed ruim een half uur mee in de verloren thuiswedstrijd tegen Sunderland (0-1). Ondanks de speelminuten twijfelt hij over zijn verblijf bij The Saints.

"Het deed enorm deugd om mijn debuut te kunnen maken", zegt De Ridder tegen Sporza. Woensdag ontbrak de oud-speler van De Graafschap echter in de selectie voor het uitduel met Fulham (1-1). "Ik was niet ontevreden over mijn prestatie en daarom was ik zo ontgoocheld dat ik er tegen Fulham niet bij was. Ik had ook goeie feedback gekregen."

"Natuurlijk denk ik na over mijn toekomst. Ik besef dat ik een keer echt aan spelen moet toekomen", geeft de Belg toe. "Er is belangstelling vanuit Nederland, België en topclubs uit de tweede klasse in Engeland. Southampton wil me niet laten gaan, omdat de club in mij gelooft. En ik ben ook een betere speler geworden."

"Ik speel nu in Engeland en dat is toch hét voetballand. Iedereen wil hier spelen. Ik heb een aantal mogelijkheden om mijn carrière hier voort te zetten en daar moet ik eens goed over nadenken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen