Verbeek woest op AZ-talent na incident op training

21 december 2012, 08:27

Jeffrey Ket heeft zich de woede van AZ-coach Gertjan Verbeek op de hals gehaald. De 19-jarige verdediger maakte donderdag tijdens de training een wilde overtreding op Adam Maher. Hij werd om die reden prompt van het trainingsveld gestuurd.

De verdediger ving Maher, die door kon lopen richting het doel, hardhandig op. "Dan ben je toch niet goed wijs? Het is niet de eerste keer dat hem dit overkomt", moppert Verbeek in De Telegraaf. "Hij ving Adam op, toen die door kon lopen. Komt bij, dat je het risico loopt dat je met de koppen op elkaar klapt. Dan heb je Adam geblesseerd. Zoiets doe je niet op de training. Hij houdt geen enkele rekening met het feit dat we de volgende dag een wedstrijd moeten spelen. En dat hij zich daar niet in verplaatst."

Een dergelijke actie hoort niet thuis op een trainingsveld, vindt de coach van AZ. "In een wedstrijd krijg je er een gele kaart voor. Je moet op tijd zijn, op de training moet je leren om je tegenstander keurig op te vangen. Zo ben je niet met voetballen bezig. Hij is te laat en vangt hem dan bewust op. Een ongelukje is een ander verhaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen