Messi, Xavi en Puyol verlengen verblijf bij Barça

Ger
18 december 2012, 11:25   Bijgewerkt: 18 december 2012, 12:06

FC Barcelona en Lionel Messi hebben elkaar gevonden in een nieuwe verbintenis. De Argentijnse sterspeler blijft twee seizoenen langer in Camp Nou, tot de zomer van 2018. De Catalaanse grootmacht laat weten dat Messi binnenkort zijn krabbel onder de overeenkomst gaat zetten.

Naast de 25-jarige Messi - dit jaar al goed voor liefst negentig doelpunten - zullen ook aanvoerder Carles Puyol en Xavi Hernández langer uitkomen voor de koploper van de Spaanse competitie. Beide routiniers zijn akkoord gegaan met een contractverlenging tot medio 2016. De vorige verbintenis van verdediger Puyol (34) liep na deze voetbaljaargang af. Het contract van de 32-jarige Xavi ging door tot 1 juli 2014.

De middenvelder onthulde vorige week al een nieuw contract te zullen tekenen. "Tegen die tijd ben ik 36 jaar, het is een voorrecht om dan nog steeds voor Barça te spelen. Ik ben zo blij dat ik mijn carrière hier kan afsluiten, mijn droom komt uit." Eerder zette ook het talent Cristian Tello zijn handtekening onder een contract voor de komende 3,5 jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen