Hattrick Cardozo bij thuiszege Benfica

15 december 2012, 23:25

Dankzij Oscar Cardozo heeft Benfica met ruime cijfers van Maritimo Funchal gewonnen. De Paraguayaanse aanvaller had zaterdag met een hattrick een groot aandeel in de 4-1 thuiszege op de eilandbewoners.

Het duurde wel even voordat Benfica op stoom was gekomen. Via Rodrigo Antonio kwam Maritimo in de 24ste minuut op voorsprong. Tien minuten later tekende Cardozo voor de gelijkmaker.

In de laatste 25 minuten viel de beslissing. Maritimo-speler Valentin Roberge kreeg in de 65ste minuut zijn tweede gele kaart en veroorzaakte bovendien een strafschop. Deze werd benut door Cardozo, die even later zijn hattrick voltooide. Rodrigo had het slotakkoord. De vervanger van Cardozo bepaalde in de 88ste minuut de eindscore op 4-1. Bij Benfica had Ola John opnieuw een basisplek.

Benfica gaat met 32 punten uit twaalf duels aan de leiding in de Liga ZON Sagres. Het verschil met naaste belager FC Porto bedraagt drie punten. De landskampioen komt dit weekend niet in actie. Het had vrijdag moeten spelen, maar het bezoek aan Vitoria Setubal ging vanwege zware regenval niet door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen