Ibrahimovic helpt PSG met hattrick aan zege

11 december 2012, 20:52

Paris Saint Germain heeft een overtuigende zege bij Valenciennes geboekt. Met Gregory van der Wiel negentig minuten op de bank wonnen de hoofdstedelingen dinsdag met 0-4 in Noord-Frankrijk. Zlatan Ibrahimovic was met een hattrick de gevierde man bij Paris SG.

Paris SG speelde voor rust niet eens groots, maar ging wel rusten met een 0-1 voorsprong. Ibrahimovic tekende in de 28ste minuut voor het doelpunt. Na de pauze scoorde de oud-Ajacied nog twee keer en bracht zijn seizoenstotaal daarmee op zeventien treffers. Ezequiel Lavezzi legde in de 82ste minuut de eindscore vast. De Argentijn trof doel na een solo.

Door de zege komt Paris SG op 32 punten, twee minder dan Olympique Lyon. De koploper ontvangt woensdag hekkensluiter AS Nancy.