Helmond Sport verlengt ook met Van Geffen

7 december 2012, 09:18

Helmond Sport doet deze week uitstekende zaken. Na Charles Kazlauskas, Wouter van der Steen en Daniël Guijo-Velasco heeft de club ook Arne van Geffen langer vast weten te leggen. Hij ligt nu tot 2015 vast, met een optie voor nog een seizoen.

De pas 19-jarige Van Geffen is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding en maakte in oktober zijn debuut in het eerste elftal. "We zijn trots op het feit dat er weer een speler uit onze jeugdopleiding een contract tekent bij Helmond Sport. We hebben dit seizoen een aantal jeugdspelers de kans gegeven bij de selectie van het eerste elftal. Arne van Geffen heeft bewezen de stap vanuit de jeugd naar het eerste elftal aan te kunnen. Hierdoor heeft hij dit seizoen zijn debuut kunnen maken. We gaan er samen alles aan doen om Arne de volgende stappen te laten maken in zijn ontwikkeling op weg naar een mooie carrière in het Betaald Voetbal", zegt directeur Mario Captein.

Van Geffen zelf is heel blij met zijn tweejarige contract. "Aan het begin van dit seizoen heb ik voor mezelf de doelstelling gezet om een contract te verdienen. Ik ben er daarom trots op dat ik dit doel al voor de winterstop heb bereikt. Tot nu toe heb ik al twee keer een basisplaats gekregen en een aantal mooie wedstrijden mogen spelen. Met dit tweejarige contract hoop ik een vaste basisspeler te worden bij Helmond Sport en me de komende tijd steeds verder te ontwikkelen als voetballer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen