Büttner in de basis, Van Persie absent

5 december 2012, 20:05

Alexander Büttner begint voor de derde keer dit Champions League-seizoen in de basis bij Manchester United. De Nederlandse verdediger start woensdag in het thuisduel met CFR Cluj op het veld. Robin van Persie ontbreekt op Old Trafford; The Red Devils zijn al zeker van de eerste plek in groep H.

Cluj is met Galatasaray in gevecht om de tweede plaats. De Turken gaan op bezoek bij Sporting Braga, dat nog louter voor de premies speelt. Bij Galatasaray begint Nordin Amrabat op de bank.

Bij Celtic- Spartak Moskou start Demy de Zeeuw als reserve bij de Russen, die in groep G niet meer van de vierde plaats af kunnen komen. Celtic is met Benfica nog in de race om het tweede ticket achter FC Barcelona. De Portugezen spelen op bezoek bij de Catalanen met Ola John in de basis.

Bij Bayern München is Arjen Robben nog altijd geblesseerd. De aanvaller ontbreekt dus tegen BATE Borisov. Der Rekordmeister is, samen met Valencia, al zeker van een plek in de top twee van groep F. Joshua John verschijnt bij FC Nordsjaelland aan de aftrap tegen Chelsea. De kampioen van Denemarken is al uitgeschakeld, Chelsea moet winnen om uitzicht te houden op een plaats in de achtste finales.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen