Beckham verlaat LA Galaxy met landstitel

2 december 2012, 00:56   Bijgewerkt: 2 december 2012, 01:02

David Beckham heeft op de best mogelijke manier afscheid genomen van Los Angeles Galaxy. De Engelse vedette prolongeerde zaterdag (lokale tijd) met zijn ploeg de Amerikaanse landstitel. Houston Dynamo werd in de finale van de play-offs met 3-1 verslagen in The Home Depot Center in Californië.

Op slag van rust zette Calen Carr Houston op voorsprong. Na de pauze ging LA Galaxy vol overgave aan de slag om de schade te herstellen. Het resulteerde binnen twintig minuten in doelpunten van Omar Gonzalez en Landon Donovan (penalty). In blessuretijd besliste Robbie Keane, eveneens vanaf elf meter, de wedstrijd (3-1). Kort daarna kreeg Beckham een applauswissel.

De Engelse oud-international kwam in 2007 van Real Madrid naar LA Galaxy. Het begin was moeizaam, maar met twee landstitels in de afgelopen twee jaar kent het Amerikaans avontuur uiteindelijk een meer dan geslaagd einde. Het is nog niet duidelijk waar Beckham zijn loopbaan vervolgt. Volgens het doorgaans betrouwbare BBC gaat hij binnenkort om de tafel met AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen