Vlemmings zet omstreden Alberg op de bank

30 november 2012, 09:56

In de hoop het tij te kunnen keren voert Excelsior-trainer Leon Vlemmings voor de competitiewedstrijd tegen Almere City FC een aantal wijzigingen door in zijn elftal. Het belangrijkste slachtoffer is Roland Alberg. De spits, die onlangs onder vuur kwam te liggen omdat hij gespuugd zou hebben richting Excelsior-fans, is zijn plekje kwijt.

Zonder Alberg hoopt Vlemmings meer defensieve zekerheid in de ploeg te krijgen. "Verdedigend doen wij het niet goed. Verdedigen doe je met de hele ploeg en Roland is daar onderdeel van. We hebben deze week extra aandacht besteed aan dat onderdeel. Roland heeft deze beslissing als een prof opgenomen, zoals dat hoort."

Excelsior staat helemaal onderaan in de Jupiler League. De club en ook Vlemmings krijgen om die reden veel kritiek, maar de coach is daar zo weinig mogelijk mee bezig. "Je hoort veel dingen van mensen die ons vanaf een afstand volgen en ik ga me daartegen niet verdedigen. Druk of spanning is er al genoeg als je onderaan staat. Wij moeten ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk uit deze situatie komen. Daar werken we met z'n allen elke week weer keihard aan", zegt hij op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen