V/d Brom verslaat Koster, Booy onderuit

V/d Brom verslaat Koster, Booy onderuit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 november 2012 – In de Belgische Jupiler Pro League heeft John van den Brom het Nederlands onderonsje met Adrie Koster gewonnen. Van den Brom zag zijn Anderlecht zaterdag met 1-4 winnen bij Kosters Beerschot.

Tegen de verhoudingen in zette Connor Laerenbergh Beerschot in de elfde minuut op voorsprong, maar nog voor de rust stelde Anderlecht orde op zaken. Massimo Bruno maakte gelijk en door een vrije trap van Lucas Biglia binnen te koppen, zorgde Dieumerci Mbokani voor de 1-2. In de 58ste minuut benutte Guillaume Gillet een penalty. Via Aleksandr Iakovenko werd het zelfs nog 1-4.

Anderlecht, waar Bram Nuytinck een basisplaats had, behoudt door de zege de koppositie. Nummers twee Zulte-Waregem en SC Lokeren hielden het verschil beperkt tot vier punten. Zulte-Waregem won door een doelpunt van Ivan Lendric met 0-1 bij AA Gent, waar Sergio Padt onder de lat stond. Lokeren versloeg Bergen met 1-2. Ibrahima Gueye maakte pas in blessuretijd het verschil.

Foeke Booy staat met Cercle Brugge weer laatste. De Nederlandse coach zag zijn team met 3-1 verliezen bij KV Kortrijk, terwijl concurrent Waasland-Beveren met 0-1 zegevierde over het KV Mechelen van trainer Harm van Veldhoven. Bij Waasland-Beveren maakte Glen de Boeck (ex-VVV Venlo) zijn debuut in de dug-out.

Reacties

gerelateerd