Hiddink overwintert met Anzhi, Inter hard onderuit

22 november 2012, 19:55   Bijgewerkt: 22 november 2012, 20:07

Guus Hiddink heeft in de Europa League met Anzhi Makhachkala een thuiszege op Udinese geboekt. Hoewel de Russische ploeg al voor rust het betere van het spel had, werd het verschil pas na de pauze gemaakt: 2-0. Daarmee verzekerde Anzhi zich van een plek in de knock-outfase.

Christopher Samba opende in de 72ste minuut de score door een corner van Mbark Boussoufa binnen te koppen. Samuel Eto´o maakte er drie minuten later 2-0 van. Udinese eindigde het duel met tien man, doordat Willians in de tachtigste minuut zijn tweede gele kaart kreeg. Liverpool en Young Boys staan later op de avond tegenover elkaar in poule A. Beide teams delen de tweede plaats.

In groep H waren Rubin Kazan en Internazionale al verzekerd van een plek in de tweede ronde. Vanavond stonden beide ploegen tegenover elkaar in Rusland. De thuisclub zegevierde eenvoudig met 3-0 over de Italianen, bij wie Wesley Sneijder opnieuw ontbrak. Na een fout van Juan zorgde Gökdeniz Karadeniz al in de tweede minuut voor de 1-0. In de slotfase was Salomon Rondon twee keer trefzeker. In dezelfde groep hielden Neftchi Baku en Partizan Belgrado elkaar op 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen