'Alberg spuugde richting supporters Excelsior'

19 november 2012, 16:48

Alsof de sportieve problemen al niet groot genoeg zijn, heeft Excelsior er nog een probleem bij. Aanvaller Roland Alberg zou vrijdag, na de verloren wedstrijd tegen FC Oss (1-3), hebben gespuugd richting supporters van de Rotterdamse club.

Ferry de Haan, de algemeen directeur van Excelsior, onderzoekt de zaak. Volgens hem ontkent Albert dat hij gespuugd heeft. "Het is een zeer kwalijke zaak als het wel gebeurd is. Ik ben erg blij met de betrokkenheid van onze supporters. Spugen past niet in de sport en al helemaal niet bij Excelsior. We moeten hier een weloverwogen beslissing in nemen", zegt de voormalig verdediger tegenover RTV Rijnmond.

Theo Melgert van de supportersvereniging Excelsior zegt zelf gezien te hebben dat Alberg spuugde "Na de 0-2 begonnen de supporters met spreekkoren die binnen de perken bleven. Alberg reageerde direct met handgebaren, later een middelvinger en als klap op de vuurpijl met spugen. De reactie van de supporters zegt genoeg. Als zoveel mensen tegelijk het waarnemen vraag ik me af wie er nu gelijk heeft."

Door de nederlaag tegen FC Oss is Excelsior afgezakt naar de laatste plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen