Reis: "Ben veel mensen enorm dankbaar"

14 november 2012, 12:27

De knieblessure die hij twee jaar geleden bij PSV opliep leek een einde te maken aan de carrière van Jonathan Reis, maar inmiddels is de Braziliaan helemaal terug. De vorm van voor zijn blessure heeft hij nog niet, maar fysiek kan hij het aan. En dat is op dit moment even het belangrijkste, zegt Reis op de website van zijn club Vitesse.

"Allereerst ben ik blij dat ik na hele lange periode weer wedstrijden kan spelen", zegt de 23-jarige Reis, die tijdens de fatale wedstrijd met PSV zijn voorste én achterste kruisband afscheurde. "Vergeet niet dat ik er echt een flinke tijd uit ben geweest."

Vitesse pikte Reis in januari van dit jaar op. "Vorig seizoen heb ik al duels mogen spelen. Dat waren er meer dan verwacht. De echte start was afgelopen zomer. Vanaf de eerste training deed ik vol mee en sindsdien ben ik eigenlijk niet meer van het trainings- en wedstrijdveld af geweest. Dat gevoel is moeilijk te beschrijven. Daar ben ik veel mensen enorm dankbaar voor. De arbeid moet je zelf leveren, maar ik was wel afhankelijk van het vertrouwen van de club, de trainers en mijn medespelers."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen