Raiola eist meer geld voor Van Ooijen bij PSV

13 november 2012, 08:13

PSV kan mogelijk niet lang genieten van Peter van Ooijen (20). Het talent uit de eigen opleiding laat zich begeleiden door Mino Raiola en die wil meer geld zien van de club. Momenteel is het verschil tussen vraag en aanbod te groot, zegt hij in AD Sportwereld.

PSV en Van Ooijen zijn al maanden in gesprek, vooral omdat het huidige contract van de jonge middenvelder na dit seizoen afloopt. Maar hoewel Van Ooijen nog amper iets heeft laten zien, mikt Raiola al op de hoofdprijs. De gelouterde zaakwaarnemer gaat niet akkoord met het voorstel dat er nu ligt. "Het ligt flink uit elkaar. Volgende week praten we verder. De intentie is bij PSV te blijven, we praten niet met andere clubs."

Marcel Brands, de technisch directeur van PSV, hoopt dat Van Ooijen bijtekent. Hij is tevreden over de prestatie van de middenvelder, zegt hij. "Maar hij moet wel willen."

Pas als Van Ooijen een nieuw contract tekent, wordt hij officieel overgeheveld naar de A-selectie. De middenvelder deed dit seizoen al een paar keer in het eerste elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen