'HSV moet Berg en Rajkovic in winter verkopen'

9 november 2012, 10:02

Hamburger SV hoopt deze winter wat geld te beuren. In een poging de selectie van wat extra kwaliteit te voorzien werd in de zomer, ondanks dat er eigenlijk geen geld was, flink geïnvesteerd. Als gevolg daarvoor moet er nu verkocht worden, weet Sport Bild. Volgens de krant heeft sportief directeur Frank Arnesen de opdracht gekregen om in januari ruim zes miljoen euro aan transferopbrengsten binnen te halen.

Diverse spelers hebben inmiddels te horen gekregen dat ze geen toekomst meer hebben bij de club en mogen vertrekken. Het zou onder meer gaan om Marcus Berg en Slobodan Rajkovic, twee spelers met een verleden in de Eredivisie. Berg maakte furore bij FC Groningen en kende daarna een minder jaar op huurbasis bij PSV.

Naast Berg en Rajkovic zouden ook onder meer doelman Jaroslav Drobny (ex-ADO) en middenvelders Per Skjelbred en Robert Tesche het veld moeten ruimen bij HSV.

Heung Min Son, één van de groeibriljantjes van Hamburger SV, mag volgens Arnesen niet verkocht worden. Onder meer Arsenal zou op de Zuid-Koreaanse spits azen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen