Nederlanders spelen hoofdrol in Lissabon

8 november 2012, 23:00   Bijgewerkt: 8 november 2012, 23:49

De Nederlanders hebben donderdag de hoofdrol voor zich opgeëist in de Europa League-wedstrijd tussen Sporting Lissabon en Racing Genk. Ondanks een rode kaart van Stijn Schaars leken de Portugezen te gaan winnen door een goal van Ricky van Wolfswinkel, maar Glynor Plet maakte in de slotfase verdiend gelijk (1-1).

Ondanks de minderheid kwam Sporting na 65 minuten wel op voorsprong. Ricky van Wolfswinkel kopte binnen. Daarna ging Genk op jacht naar de gelijkmaker. Het kreeg enkele honderdprocentkansen, desondanks leek het 1-0 te blijven. In blessuretijd bracht invaller Glynor Plet de ploeg van Mario Been toch dik verdiend langszij.

Door een late treffer van Marco Streller won FC Basel de andere wedstrijd in groep G met 1-0 van Videoton. Genk gaat met acht punten uit vier duels aan de leiding, gevolgd door Videoton (zes punten), Basel (vijf) en Sporting (twee). De Portugezen, bij wie Khalid Boulahrouz ontbrak wegens een schorsing en een blessure, hebben een wonder nodig. Overigens kreeg ook Zakaria Labyad speeltijd bij Sporting.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen