Inter, Rubin Kazan en Lyon ronde verder

8 november 2012, 22:58   Bijgewerkt: 9 november 2012, 02:06

Internazionale heeft de knock-outfase van de Europa League bereikt. De Italiaanse topclub, waar Wesley Sneijder nog altijd ontbreekt vanwege een blessure, boekte donderdag een 1-3 zege bij Partizan Belgrado.

Rodrigo Palacio was het goudhaantje van Inter. De invaller opende na vijftig minuten de score op aangeven van Freddy Guarin. Een kwartier voor het eindsignaal tekende hij uit een counter ook voor de tweede Italiaanse treffer. In de slotfase voerde Guarin de score op tot 0-3. Nemanja Tomic redde in blessuretijd de Servische eer.

Door dit resultaat gaat ook Rubin Kazan mee naar de tweede ronde. De Russen wonnen eerder op de dag met 0-1 bij Neftchi Baku en hebben nu evenals Inter tien punten in groep H. Met nog twee wedstrijden te spelen bedraagt de voorsprong op nummers drie Partizan en Neftchi Baku liefst negen punten.

Ook Olympique Lyon schaarde zich bij de laatste 32. De Fransen gaven bij Athletic de Bilbao een 2-0 voorsprong uit handen, maar zegevierden alsnog door een goal van Alexandre Lacazette (2-3). Scheidsrechter Pol van Boekel drukte zijn stempel op de wedstrijd. De 1-2 van Bilbao had niet mogen tellen omdat Lyon-keeper Rémy Vercoutre werd gehinderd in het doelgebied, en de 2-2 was een (terechte) penalty.

Lyon is nog zonder puntenverlies in poule I. Sparta Praag speelde 1-1 tegen Hapoel Ironi Kiryat Shmona en is met zeven punten ook vrijwel zeker van overwintering. Hapoel en Bilbao, vorig jaar runner-up, hebben twee respectievelijk één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen