De Graafschap heeft Jansen alweer terug

8 november 2012, 13:09

De blessure van De Graafschap-speler Jochem Jansen blijkt mee te vallen. De verwachting was dat de rechtervleugelverdediger twee weken nodig zou hebben om te herstellen van een knieblessure, maar hij heeft de training alweer hervat.

"Jochem Jansen is alweer aangesloten bij de groep, dat is gunstig. We waren bang voor een langdurige absentie, maar de blessure is niet ernstig", laat coach Pieter Huistra weten op de officiële website van de club uit Doetinchem.

Vrijdag staat voor De Graafschap de wedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma. Beide teams staan er goed voor in de strijd om de tweede periode, maar daar kijkt Huistra niet veel naar. "We zijn de periode goed begonnen, maar de spelers spreken er nog niet heel veel over. Het gaat ons om het grote geheel met automatismen."

"Je ziet wel dat er in de Jupiler League een grote meute ontstaat met teams die elkaar qua puntenaantal niet veel ontlopen. Dat is voor ons gunstig op dit moment. We kunnen de aansluiting met de eerste vijf zo houden", aldus de oefenmeester.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen